Workshop Personal Energy Management

Versterk jouw energiebalans

Je bent gedreven, je wil resultaat neerzetten en vele plannen realiseren en tegelijkertijd voldoende quality time met je partner, kinderen, familie en vrienden doorbrengen en kunnen omgaan met moeilijke situaties.  Hoe krijg je het allemaal voor elkaar?

Wat dan echt een verschil kan maken is zorgen voor voldoende recuperatie   en goed zorgen voor je eigen energie balans.

Tijdens deze halve dag sessie  Personal Energy Management ga je  actief aan de slag in kleine groep om jouw energie een Boost te geven.

Wat zet je daarbij in?

  • hartcoherentie een wetenschappelijk onderbouwde ademtechniek en effectieve tool  om fysiek, mentaal en  emotioneel je energie te versterken.  Het effect is meetbaar via biofeedbackapparatuur op PC of smartphone.
  • instrumenten om je mentale veerkracht te versterken.

Tenslotte ga je naar huis met een Personal Energy Management Plan zodat je het effect ook op lange termijn kan bestendigen.
Dit alles op een inspirerende plek waar je onmiddellijk tot rust komt.

Resultaat? 

Inzicht en eenvoudig tools om onmiddellijk in te zetten die leiden tot Betere Fysieke conditie en meer vitaliteit –– Betere slaapkwaliteit- Sterkere mentale veerkracht –– Emotionele flexibiliteit om met moeilijke situaties  en tegenslagen om te gaan – Stress bestendigheid –– Versterking van motivatie en werklust.

Prijs: Particulier: 95 euro, Organisatie: 150 euro.

Voor deze opleiding is geen KMO portefeuille mogelijk

Praktische informatie

Schrijf me in!