Onze aanpak

Prime Performance levert training en coaching diensten om de commerciële slagkracht van uw organisatie en de veerkracht van medewerkers te versterken in een steeds meer competitieve omgeving.

Ons team vertegenwoordigt meer dan 20 jaar ervaring in training, coaching en consulting expertise in verscheidene sectoren.

Ons ‘ACTION’ portfolio heeft als doel klant-gericht denken en het welzijn van uw medewerkers in uw organisatie te bevorderen. Een ‘hands-on’ aanpak die resulteert in business opportuniteiten, gemotiveerde medewerkers en enthousiaste klanten die duidelijk de toegevoegde waarde van uw organisatie zien.

We stimuleren Leren en persoonlijke ontwikkeling door een mix van uitdagen, inzichten verschaffen, praktijkgerichte oefening en FUN!

Ons ACTION portfolio staat voor:

A: Audit

Een succesvol programma is gebaseerd op een juist inzicht in de context en heldere doelstellingen. Dit gaan we na bij een eerste intake gesprek. Verder zetten we een aantal tools en vragenlijsten in om de huidige situatie goed in kaart te brengen in volgende domeinen:

  • uw sales organisatie: nagaan van maturiteit van de sales organisatie en de aanwezige competenties in het team
  • het welzijn van de medewerkers, een peiling die ook binnen de context van de wetgeving omtrent psycho-sociale risico’s op het werk kan worden ingezet
  • Denkvoorkeuren op individueel of team niveau.
  • Op basis van de audit van de huidige situatie kunnen we een aangepast training en coaching traject om de gewenste doelstellingen te bereiken


C: Coaching

Coaching kan ingezet worden om een individu of een team te inspireren, uit te dagen, inzichten en tools te verschaffen die nodig zijn om vooropgestelde doelen te bereiken.

T: Training

Blijkt uit de audit dat training van specifieke competenties aan de orde is, maken we samen met u een training plan op. We bieden een combinatie aan van training in hard- en soft skills.

I: Interim-management

Wanneer er nood is om op tijdelijke basis extra management competenties in te zetten, zetten we onze eigen expertise of die van onze ervaren partners in om u verder te helpen

O: Online Learning

Om reistijd en -kosten te besparen en milieu-impact van het reizen te beperken bieden we ook Online cursussen op maat aan. Onze ervaring is dat face2face training erg goed kan gecombineerd worden met online learning op voorwaarde dat er voldoende interactiviteit is. Dit noemen we ‘Blended Learning’.

N: Netwerk events

Om het succes van uw organisatie te garanderen is een goede connectie met uw medewerkers en met uw klanten enorm belangrijk. Vandaar bieden we ook boeiende formules aan die het serieuze aan het aangename koppelt en kan ingezet worden voor personeel- of klanten events. We organiseren een inspirerend event, een echte ‘experience’, die kan afgestemd worden op relevante thema’s binnen uw organisatie. Een aantal voorbeelden: Congrestival (link), Business Game (link)