Performanter met je hartritme

Hartcoherentie Stress reductie, als deel van het Personal Energy Programma, is gebaseerd op een training in Hartcoherentie.
Deze training is een evidence-based methode, gefundeerd door wetenschappelijk onderzoek. Studies hebben aangetoond dat het hartritme resoneert met een eenvoudige ademhalingstechniek.
Toepassen van deze ademhalingstechniek brengt fysiek, mentale en emotionele balans en heeft een positief resultaat op het algemeen welzijn van het lichaam en geest.

Tijdens de training meten we de resultaten van de oefening en het onmiddellijk effect op hartritmevariabiliteit en zenuwstelsel, aan de hand van bio-feedback apparatuur.
De training is eenvoudig en de resultaten zeer duidelijk merkbaar en vergt amper 3 maal 3 minuten per dag.
Geïnvesteerde tijd wordt beloond met verhoogde concentratie en productiviteit. Hartcoherentie is een heel mooie ingang om op een efficiënte manier een aantal zaken in beweging te zetten in je leven en op een rustigere manier met stress situaties te kunnen omgaan en je performantie te versterken.

Als hartcoherentiecoach verbonden aan het ziekenhuis AZ Rivierenland Bornem zet Mieke Buysrogge in samenwerking met het REVIDA team, hartcoherentie ook in bij bestrijding van stress klachten en in het kader van burn-out begeleiding met hele mooie resultaten Toelichting Hartcoherentie door Louis Van Nieuland bij ‘Ook getest op Mensen’ : 

Winst

  • hogere performantie onder stress
  • reductie van stress- en burn-outklachten
  • verminderen concentratiestoornissen en faalangst
  • traumaverwerking

Praktisch

Voor wie een infosessie volgde kan hier de E-Z-Air Adembegeleider downloaden.