Klant erger je niet

Serious Fun – Business game

Wil je binnen je organisatie het gedrag van je medewerkers veranderen zodat ze meer denken in functie van de klant, meer klantgericht gaan ondernemen en het grote effect begrijpen van een tevreden klant? Je ondervindt dat een louter een cursus omtrent klantentevredenheid niet werkt? Dan bieden we met het Business game ‘Klant Erger Je Niet’, in samenwerking met De Service- trainer, een nieuwe invalshoek.

Studies tonen aan dat we spelenderwijs beter en sneller leren. Een Business game koppelt ‘serieuze’ doelstellingen met de ‘fun’ van een spel.

We gaan vooraf na wat de exacte doelstellingen die je binnen je je organisatie wil realiseren en stemmen het business game daarop af. Na het spel gaan we ook kijken hoe je de ervaring van het spel kan vertalen naar de eigen werksituatie zodat het spel ook ressorteert in effectieve resultaten.

In deze game speel je als team de medewerkers en managers van reisbureau TacticTravel. Het streven is om aan de klantwensen te voldoen én om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Belangrijke principes zoals klanttevredenheid, klantwaarde, klantloyaliteit, klantbehoud en het creëren van klantambassadeurs zijn de rode draad door de game

Klant-erger-je-niet is uitstekend geschikt als training om het belang van klantgerichtheid te benadrukken of als onderdeel van een veranderplan waarbij de klant meer centraal komt te staan. Zowel voor B2B, B2C organisaties als overheidsorganisaties.

Winst

  • versterken klantgericht gedrag binnen de organisatie
  • concrete acties die leiden tot grotere klantentevredenheid
  • lange termijn effect door gezamenlijk referentiepunt
  • Betere samenwerking

Praktisch

  • Deze spelvorm duurt 3 tot 8 uur, afhankelijk van de doelstelling
  • Iedereen van secretaresse tot directeur kan meedoen
  • We werken in teams van 15-tal deelnemers en kunnen groepen tot meer dan 100 deelnemers facilitere
  • Mogelijkheid tot terugkoppeling  inzichten naar de eigen werksituatie


For more info or a proposal, fit to the needs of your organization, contact info@primeperformance.eu