Wel-zijn op het werk

leidt tot wel-vaart van uw organisatie

In de huidige bedrijfscontext is de noodzaak groot om te presteren onder druk, mee te evolueren met nieuwe trends, verschillende verantwoordelijkheden te combineren, terwijl je klanten veeleisender worden. Bovendien brengt verandering, onzekerheid met zich mee en is het toekomstperspectief niet altijd even duidelijk. Hoe ga je daar als manager, als werknemer, als team mee om?

Het Programma Personal Energy Management leert je mensen op een gezonde manier met de huidige werkdruk om te gaan en met plezier hun werk verrichten ten goede van de klanten, leveranciers, de organisatie en zichzelf.

Bovendien is het nu ook vanuit de nieuwe wetgeving belangrijk om hier voldoende aandacht aan te besteden. Een risico-analyse psycho-sociale risico’s op het werk is verplicht en op basis daarvan dient een actieplan te worden uitgewerkt. In deze context kunnen we zowel een meting uitvoeren als het programma aanbieden als onderdeel van het actieplan.

Lees meer over ons in-company programma

Als eerste stap om je je werknemers bewust te maken van een aantal welzijnsaspecten is een geanimeerde inspiratie sessie als deel van een meeting zeker aan te raden.

Winst

  • inzicht in stressoren en hun effect binnen je organisatie
  • bespreekbaar maken van stressoren en hun impact
  • heldere communicatie binnen de organisatie

Praktisch

voor meer info of een voorstel uit te werken op maat van uw organisatie  contacteer info@primeperformance.eu