Wie zijn wij? - TEAM

Een team van trainers, coaches en consultants, gepassioneerd om hun kennis en inzichten op een inspirerende manier te delen en in te zetten in functie van het succes van u en uw organisatie. Zij bouwen mee aan uw succes, ieder vanuit een eigen invalshoek.

Guy Van Ginderen

Oprichter en drijvende kracht van Prime Performance.
Zijn creatief, strategisch en commercieel inzicht zet hij al meer dan 25 jaar in als trainer en consultant bij zowel lokale als internationale klanten. Gedurende de jaren heeft hij zich toegespitst op een technisch en ingenieurs publiek dat doorgroeit naar een sales of management functie.

De concepten en inzichten die hij aanreikt zijn gestoeld op eigen ervaring als zaakvoerder van Prime Products.
Met zijn talent als entertainer en muzikant maakt hij uw training, conferentie of strategiesessie tot een unieke ervaring met blijvend effect.

Mieke Buysrogge

Sinds 2011 vervoegt ze het Prime Performance team met haar jarenlange ervaring in Business Development , Sales en marketing.
Haar passie om te begrijpen hoe we als mens optimaal kunnen functioneren heeft ertoe geleid dat ze haar kennis en ervaring hieromtrent heeft gebundeld in het programma Personal Energy Management.

Ze werkt ook als Hartcoherentie coach verbonden aan het Revidateam in de kliniek in Bornem dat cliënten begeleid met stress klachten. Door middel van training en coaching zet ze je aan om je leven, je team en organisatie zo in te richten dat je er echt plezier aan beleeft. Een echte energy boost!

Mieke Buysrogge

Louis Van Nieuland

Louis is de man die Hartcoherentie echt op de kaart zet in Vlaanderen.

Zijn ervaring als therapeut, verpleegkundig diensthoofd, familiaal bemiddelaar en ombudsman in het ziekenhuis, maken dat hij als geen ander weet hoe stressvolle en conflict situaties te hanteren. Deze ervaring geeft hij op een heel joviale en gefundeerde manier door tijdens inspiratiesessies, trainingen, lezingen en workshops.
Louis ligt eveneens mee aan de basis van de realisatie van het Revidateam, verbonden aan de Sint Jozef Kliniek te Bornem.

Louis geeft ook zelf heel boeiende opleidingen tot hartcoherentie coach op onze locatie in Branst.

Inge werkt al jaren in de business van training en coaching, gericht op het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten en leiderschapsteams. Ze zet haar ervaring graag in bij bedrijven die beseffen dat hun mensen, de sleutel tot succes zijn van hun organisatie.

Zij maakt tevens de vertaalslag van hoe bewust leiderschap in het gezin (lees opvoeding van kinderen) ook daar voor balans en resultaat leidt. Zelf wetende wat het is om perfectionistisch ingesteld te zijn, begeleidt ze ook mensen om deze kracht op een gezonde manier te benutten.

Luk is iemand die structuur in de chaos brengt en als trainer en facilitator de ‘service-mindset’ hoog in het vaandel draagt. Hij werkt al jaren met ons samen op het domein van klanten service en klanten tevredenheid (o.a. met het business game Klant Erger Je Niet).

Hij houdt ervan een educatief project of trainingsprogramma (face2face of online-learning) zo op te zetten dat het maximaal effect en rendement heeft.