NEEM EVEN DE TIJD OM “OP ADEM” TE KOMEN

Ik had het geluk een aantal weken in Zuid-Afrika ‘op adem te kunnen komen’. De kracht van de Oceaan en de natuur doet je letterlijk stilstaan en jezelf en wat je doet in een ander perspectief zien. Dat ondersteunt je focus om doelen helder te stellen, je creativiteit om nieuwe ideëen te laten vloeien en geeft een enorme boost om daarmee aan de slag te gaan.

Met het programma Personal Energy Management is mijn doelstelling om aktieve professionals die steeds op volle toeren draaien, ook de gelegenheid te geven om ‘op adem’ te komen. Letterlijk en figuurlijk stilstaan bij jouw ‘energieboosters’ en ‘energievreters’, dat kan zowel profesioneel als privé zijn.

Hierbij zet ik een wetenschappelijk onderbouwde ademtechniek in: Hartcoherentie. Studies tonen aan dat piloten die de ademtechniek toepassen veel betere prestaties leveren en adequater reageren in stress situaties. Wat voor deze piloten geldt, geldt ook voor jou en mij. Wanneer je 3 x 3 minuten deze techniek inzet geef je je ons lichaam en geest de kans om te recupereren en ‘op adem te komen’, waardoor je opnieuw tot de aktie kan over gaan met heldere geest, creatieve ideeen en vol energie.

Tijdens de workshops krijg je, in een rustgevend kader, deze en andere waardevolle handvaten mee om jouw veerkracht en focus te versterken en te vertalen in jouw persoonlijk Energy Action Plan. Resultaat meer energie, meer creativiteit, betere prestaties en minder stress.

Ik wens je alvast heel wat ‘adem momenten’ toe!

Hartelijke groet,

Mieke