ONTDEK HET GEHEIM VAN JE BREIN !

Sinds jaren ben ik gefascineerd door hoe onze hersenen, onze manier van denken een invloed heeft op hoe we fysiek en emotioneel reageren.

Tijdens die ontdekkingstocht kwam ik 3 jaar geleden in contact met Mo Deckers die me na een kort online assessment een ‘to the point’ verslag voorhield van mijn breinvoorkeur en welk effect dat heeft op mijn manier van communicatie, informatie verwerken, samenwerken, organiseren, leiding geven, beslissingen nemen. Dit was m’n eerste kennismaking met Neethling Brain Instruments en ik was meteen fan. Gebaseerd op 30 jaar onderzoek naar de impact van ons brein op ons functioneren is dit een zeer waardevolle tool. Ondertussen zet ik dit assessment zelf als deel van het Personal Energy Management programma en als onderdeel van individuele en teamcoaching trajecten.

Deze week benoemde een client het als een ‘heldere spiegel’, je ontdekt wat je echt doet stralen en waar je energie uit haalt. Anderzijds geeft het je inzicht in waarom je tegen bepaalde zaken steeds aanloopt. Op basis daarvan kan je veel gerichter je talenten en passie inzetten en krijg je handvaten om anders met situaties om te gaan.

Wil je ontdekken hoe je analytisch, creatief, strategisch, verbeeldend, mensgericht of procesgericht brein optimaal kan inzetten, nodig ik je graag uit voor een breinprofiel assessment of voor het volgende Personal Energy Management programma dat 27 mei van start gaat.

Hartelijke groet,

Mieke